Leave Your Message

Fa'afefea ona Filifili se Kamupani Fa'ata'ita'i Mea Fa'atauga Lelei?

2024-01-22 15:58:48

I le vaitau fa'afou fou, ua avea le mamanu o oloa gaosi ma auala taua mo pisinisi e maua ai tulaga fa'atauvaga. O se kamupani gaosi oloa gaosi oloa sili ona lelei e le gata e mafai ona suia manatu i oloa moni, ae fesoasoani foi i kamupani e faʻaleleia a latou ata ma faʻalauteleina a latou maketi. O lea la, i totonu o le tele o kamupani mamanu, faʻafefea ona filifili le paaga sili mo oe? O nisi nei o mea taua e tatau ona mafaufau i ai:

Alamanuia Sili (1).jpg


1. Su'esu'e agava'a fa'apolofesa a le kamupani ma le poto masani

Muamua lava, e tatau ona i ai se malamalama loloto o le talaaga faʻapolofesa o le kamupani mamanu. Siaki mataupu fa'asolopito a le kamupani e a'oa'o ai e uiga i lona tomai fa'ata'ita'i i pisinisi eseese ma vaega o oloa. O se kamupani e iai le poto masani ma tulaga manuia e sili atu ona mafai ona malamalama i manaoga o tagata faatau ma tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma aoga.


2. Iloilo le malosi fou o le au mamanu

O mea fou o le agaga lea o le mamanu o fale gaosi oloa. Su'esu'e le 'au o lo'o tu'ufa'atasia e le kamupani mamanu e malamalama ai i le talaaga ma le tomai o le au faufau, fa'apea fo'i taunu'uga a le 'au i mea fou. E mafai e se 'au foafoa ona aumaia elemene mamanu tulaga ese ma matagofie i lau oloa.

Alamanuia Sili (2).jpg


3. Fa'alogo lelei i le lelei o le 'au'aunaga ma feso'ota'iga lelei

O fesoʻotaʻiga lelei e taua tele i le faagasologa o le mamanu. Filifilia o se kamupani mamanu e mafai ona tuʻuina atu auaunaga fesoʻotaʻiga taimi ma faʻapolofesa e mafai ona faʻamautinoa le sologa lelei o le alualu i luma o le poloketi ma faʻaitiitia le le femalamalamaaʻi ma le toe faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, o uiga maualuga o le auaunaga o le faavae foi lea mo le galulue faatasi mo se taimi umi.

Alamanuia Sili (3).jpg


4. Mafaufau i le fua faatatau o tau-faamanuiaga

Ioe, o le tau foi o se mea e le mafai ona le amanaiaina pe a filifilia se kamupani mamanu. Ae nai lo le na o le tulituliloaina o tau maualalo, e tatau ona tatou mafaufau loloto pe fetaui le upusii a le kamupani mamanu ma le lelei ma le tomai o auaunaga o loʻo tuʻuina atu. E na'o le filifilia o le paaga sili ona taugofie e mafai ai ona e maua tupe maua mo se taimi umi.

Alamanuia Sili (4).jpg


5. Siaki iloiloga a tagata faatau ma le tauleleia

Ma le mea mulimuli, e mafai foi ona e suʻeina e uiga i le igoa o le kamupani mamanu i totonu o le alamanuia. E ala i le siakiina o iloiloga a tagata faʻatau, faʻailoga tau pisinisi ma isi faʻamatalaga, e mafai ona e maua se malamalama sili atu i le malosi ma le taʻuleleia o se kamupani mamanu.


Filifilia o se kamupani mamanu oloa gaosi oloa sili ona lelei o se laasaga autu e ausia ai oloa fou ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa maketi. E ala i iloiloga atoatoa o vaega o loʻo i luga, ou te talitonu o le a mafai ona e mauaina le paaga sili ona talafeagai mo oe ma fatuina se lumanaʻi lelei faʻatasi.