Leave Your Message
Дизајн на паметни очила (1)efh

Дизајн на паметни очила

Нашата улога: Индустриски дизајн | Дизајн на изглед | Структурен дизајн
Како популарен паметен уред за носење, паметните очила не само што ги имаат функциите на паметните телефони, туку имаат и предност да ги задоволат потребите на потрошувачите за преносливост и визуелно искуство на голем екран. Како замена и ефикасен додаток за идните паметни телефони, тие се сметаат за идни паметни очила. Важна точка на раст за технолошките производи.
Дизајн на паметни очила (1)c86
Овие паметни очила се дизајнирани со помош на оперативниот систем Андроид. Паметен чип е вграден во рамката. Има функции за гласовна контрола и препознавање гестови. Со клиентот за мобилен телефон, може да реализира гласовно далечинско управување за фотографирање, остварување и примање повици, потсетници за држење на телото и функции за заштита од кражба. Може да реализира тродимензионално повикување и слушање музика без пречки, многу погодно за користење.
Дизајн на паметни очила (3)py1
Дизајнот на овие паметни очила има модерен изглед, едноставен и технолошки дизајнерски јазик, дизајн со мазна и тркалезна линија, тенок и лесен облик и луксузна текстура со ниски клучеви, давајќи им на луѓето уникатна технолошка и кул естетика. Целокупниот дизајн е ергономски, а рамката е изработена од увезени материјали. Лесен е и удобен за носење. Може да биде опремен со оптички леќи и има различни стилови од кои можете да изберете за да ги задоволи персонализираните естетски и емоционални потреби.
Дизајн на паметни очила (2)aqh